Sobre nosaltres

Botiga de mobles, Mobles Fàbrega

Botiga de mobles, Mobles Fabrega, des de 1961 oferim tot el que necessiti per moblar el seu pis, casa o apartament. Li oferim mobiliari de tots els estils i nivells d’acabats. L’atenció personalitzada per part d’un gran equip d’assessors li garanteix el millor servei.

Visiteu la nostra botiga de mobles a Figueres (Alt Empordà, Girona), on trobareu una gran exposició de mobles barats i mobles de dissenys actuals perquè puguis comprar: dormitoris juvenils, dormitoris de matrimoni, menjadors clàssics, mobles de saló, mobles de disseny, sofàs, taules, cadires, complements, tresillos, matalassos, rebedors, armaris, decoració d’interiors, etc.

Si vols comprar mobles barats, a les botigues de mobles Fàbrega de Figueres t’oferim la màxima garantia i els millors serveis de qualitat del sector, amb servei de lliurament a domicili, grans ofertes i preus econòmics. Aprofiti les promocions de venda que li oferim. La millor qualitat al millor preu.

Mobles Fàbrega estem situats al C. Barceloneta 19 i C. Cadaqués, 15 de Figueres, Alt Empordà, Girona (Catalunya, Espanya). Posi buscar el mapa de situació o el telèfon al web www.moblesfabrega.com