Mobles Fàbrega

Miquel Quer i Prat és l'actual gerent de la botiga situada a Figueres.

Una botiga amb història?
Si, molta. Al 2014 farem 50 anys, és la segona botiga més antiga de Figueres, una botiga que va iniciar el meu sogre, Albert Fàbrega, i que avui porto jo, de la ma del meu fill, mantenint la política empresarial que va idear en el seu moment Albert Fàbrega.

Així és una botiga familiar.
Totalment, i això també es nota en la forma de vendre. Nosaltres tenim una màxima molt important: nosaltres fem la venda, nosaltres la portem, nosaltres la cobrem i nosaltres solucionem qualsevol problema que pugui sorgir. Això és un valor afegit molt important per al client, sempre l’atén la mateixa persona i sempre sap on dirigir-se si sorgeix algun problema. Això és totalment impossible en grans magatzems. Nosaltres cuidem molt el detall i fem una atenció molt personalitzada.

Quins productes trobem a Mobles Fàbrega?
Doncs tenim pràcticament tot tipus de mobles: moble modern, moble clàssic, mobles a mida, inclús pensats per a petits pisos o apartaments (ara és molt típic equipar petits pisos, sobretot per llogar-los). Ens adaptem a qualsevol espai i fem a mida tot els mobles.

I els porteu a casa?
Si, com t’he dit fer-ho tot nosaltres mateixos és la nostra màxima. En aquesta línia, nosaltres mateixos fem el transport a domicili sense cap cost afegit. I no només això, a més a més quan portem el moble nou, retirem el moble vell sense cap cost addicional.

Tots aquests serveis asseguren una clientela fidel?
Totalment, la publicitat que millor ens funciona a nosaltres és el boca orella. Pensa que hem tingut molts clients a la botiga que, anys després han vingut a comprar els seus fills i que actualment ens compren mobles els néts. Habitualment els nostres clients queden molt satisfets amb els nostres serveis.

Revista Crae (22-06-16)